Subota, 20. travnja 2024.

U izlogu koprivničke knjižnice možete pogledati crteže Danee Rakita

Cilj ovog programa je potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog i slobodnog mjesta

- Oglas -

U izlozima koprivničke knjižnice i čitaonice Fran Galović od 16. do 30. rujna možete pogledati radove Danee Rakite.

Danea je rođena u Virovitici 2004., a od 2009. živi u Koprivnici. Pohađala je Osnovnu školu Braća Radić, a trenutno ide u 2. razred Gimnazije Fran Galović.

Crta od malena, ali ozbiljnije se time počela baviti od 13. godine. Sve je naučila sama uz pomoć fotografija, a najviše voli raditi portrete olovkom i ponekad eksperimentira bojama.

- Oglas -

Crtanje ju smiruje i usrećuje, a najbolje se osjećaja kada završi crtež i osoba na njemu izgleda stvarno.

Daneine radove možete popratiti i na njenom Instagram profilu.

U okviru programa Prostor za vas pod motom Predstavi se, inspiriraj, pokreni!, koprivnička knjižnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.

– Cilj ovog novog programa je potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati – istaknuli su iz koprivničke knjižnice.

Svi koji bi željeli predstaviti svoj rad mogu se javiti email maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na Facebook stranici knjižnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti