Utorak, 27. veljače 2024.

U Koprivnici počela podjela uskrsnica umirovljenicima i osobama s invaliditetom

Kad pričamo o našim umirovljenicima, riječ je o ljudima koji su jako puno dali za ovaj grad i naš kraj, naglasio je gradonačelnik Mišel Jakšić

- Oglas -

Grad Koprivnica danas, u ponedjeljak, je započeo s tradicionalnom podjelom uskrsnica za sve umirovljenike s prebivalištem na koprivničkom području, kao i za osobe s invaliditetom korisnicima osobne invalidnine, čija mirovina (tuzemna i inozemna) za veljaču zajedno s dodacima ne prelazi iznos od 306 eura (2305,56 kuna).

Podjeli je prisustvovao i gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Kad pričamo o našim umirovljenicima, riječ je o ljudima koji su jako puno dali za ovaj grad i naš kraj. Činjenica je da kao društvo nismo svi dovoljno napravili da mogu imati adekvatnu mirovinu i od nje živjeti. Upravo zbog toga se nadamo da ovaj mali znak pažnje će im barem nešto pomoći i olakšati u ovim uskrsnim blagdanima”, rekao je gradonačelnik Jakšić, poželjevši im pritom svako dobro povodom blagdana te da ih provedu u miru u krugu obitelji.

- Oglas -
Podjela uskrsnica u Koprivnici
Podjela uskrsnica u Koprivnici // Foto: koprivnica.hr

Svoje uskrsnice u iznosu od 30 eura (226,03 kuna) umirovljenici modu podići na temelju predočene osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine za veljaču prema rasporedu koji će trajati do petka, 31. ožujka, u prostorima koprivničke gradske uprave.

Podjela uskrsnica u Koprivnici
Podjela uskrsnica u Koprivnici // Foto: koprivnica.hr

“Umirovljenici koji iz opravdanih razloga neće moći podići uskrsnicu prema navedenom rasporedu, moći će se obratiti upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Koprivnice (Zrinski trg 1, prizemlje, soba br. 2) od 3. do 7. travnja svakim radnim danom od 9 do 13 sati uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine za veljaču”, poručili su iz koprivničke gradske uprave.

Raspored podjele možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti