Četvrtak, 1. prosinca 2022.

U Križevcima će se održati panel rasprava o obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti

Građani će moći saznati sve što ih zanima od stručnjaka iz područja obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, energetskog siromaštva te mogućnostima korištenja solarnih elektrana u poljoprivredi

Preporučujemo

S rastom cijena energenata tijekom 2022. godine i nestabilnosti na tržištu energentima, svakodnevno raste i zabrinutost građana.

Stoga porast interesa građana za ulaganja u obnovljive izvore energije te sve više izgrađenih solarnih elektrana u Hrvatskoj ne iznenađuje, a iznimka nisu ni građani grada Križevaca te cijele Koprivničko-križevačke županije.

Obzirom na energetsku krizu koja je pogodila čitavu Europu, ovogodišnja tema 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati od 11.
do 13. studenog u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, je Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije.

U sklopu sajma održat će se panel rasprava o obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti na kojoj će građani moći saznati sve što ih zanima od stručnjaka iz područja obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, energetskog siromaštva te mogućnostima korištenja solarnih elektrana u poljoprivredi.

”Pozivamo sve zainteresirane građane da dođu na panel raspravu i saznaju sve što ih zanima o solarnim elektranama, grijanju na električnu energiju i kako dom učiniti energetski učinkovitim, energetskom siromaštvu i korištenju solarnih elektrana u poljoprivredi, a jedan od vlasnika solarne elektrane ispričati će svoje iskustvo s elektranom te uštedama koje je ostvario u proteklih nekoliko mjeseci od kako je elektrana puštena u rad”, poručuju organizatori panela.

Panel rasprava održat će se u subotu, 12. studenog u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, Potočka ulica 26, Križevci s početkom u 12 sati. Predviđeno trajanje panela je do 90 minuta, a za sudjelovanje na panelu nisu potrebne prijave.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti