Srijeda, 21. veljače 2024.

U Križevcima održana akcija čišćenja Ratarske šume

Građani koji su se okupili naglasili su zadovoljstvo što mogu sudjelovati u čišćenju ističući svoju ljubav prema prirodi

- Oglas -

U nedjelju je u Ratarskoj šumi održana akcija čišćenja. Akciju je uz podršku Križevaca i Komunalnog poduzeća Križevci inicirala Katarina Ivanek s neformalnom građanskom inicijativom “Čisteći medvjedići” na čelu s Pericom Štefan.

Građani koji su se okupili naglasili su zadovoljstvo što mogu sudjelovati u čišćenju ističući svoju ljubav prema prirodi te dužnost svake osobe da brine o njoj radi sebe i radi budućih generacija.

– Akciji se pridružio velik broj građana ne samo iz Križevaca već i iz Zagreba, Nove Kapele i Varaždina, a podržao ju je i gradonačelnik Mario Rajn koji je pozdravio prisutne, zahvalio organizatorima te istaknuo kako mu je drago radi velikog broja okupljenih – priopćili su iz križevačke gradske uprave.

- Oglas -

Gradonačelnik Rajn je zahvalio svima na sudjelovanju, entuzijazmu i trudu koji ulažu te pozvao na sudjelovanje i u ostalim sličnim akcijama koje se tijekom godine organiziraju.

Inicijatori akcije, Katarina Ivanek i Perica Štefan predstavili su inicijativu “Čisteći medvjedići” te zahvalili Križevcima i Komunalnom poduzeću na podršci i osiguranju materijala potrebnog za održavanje akcije te istaknuli važnost potpore jedinica lokalne samouprave inicijativama ovog tipa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti