Utorak, 6. lipnja 2023.

U Križevcima otvoreno 3. Robin ljetno kino

Brojni posjetitelji su uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera uživali u prvoj projekciji hit igranog filma Osnivač

Već treću godinu za redom, u Križevcima na Nemčiću održava se Robin ljetno kino.

Brojni posjetitelji su uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera uživali u prvoj projekciji hit igranog filma Osnivač.

Prisutne su pozdravili ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić, direktor Robin trgovina Robin Šatvar i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

Istaknuli su kako im je drago što su se posjetitelji odazvali usprkos nestabilnom vremenu i uvjetima sukladno epidemiološkim mjerama koje se moraju provoditi, zahvalili im što ih poštuju te pozvali da večeri sljedećih vikenda provedu uz projekcije Robin ljetnog kina.

Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško zahvalio je i svima koji su sudjelovali u pripremi i nastojanjima da se Robin ljetno kino održi uz poštivanje epidemioloških mjera.

– Organizator 3. Robin ljetnog kina je Pučko otvoreno učilište Križevci uz generalnog pokrovitelja Grad Križevce, tehničku podršku pruža udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu sada već tradicionalnu manifestaciju – istaknuli su iz križevačke gradske uprave.

Četiri vikenda za redom, petkom i subotom od 21 sat održavat će se besplatne projekcije hit filmova i crtića.

U subotu je bio prikazan animirani film Medvjedić Paddington 2.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti