Utorak, 18. siječnja 2022.

U Novigradu Podravskom održana godišnja skupština udruge vinogradara, vinara i voćara KOMARNA 2001

Skupština je protekla prema svim preporukama civilnog Stožera, a na prvoj sjednici prema statutu udruge izabrana su tijela udruge

Preporučujemo

U subotu, 20. lipnja u Vatrogasnom domu Novigrad Podravski, održana je 19. godišnja skupština udruge vinogradara, vinara i voćara KOMARNA 2001.

Skupštinu je otvorio Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ivan vitez Trnski izvođenjem himne i himne udruge.

– Predsjednik udruge je pozdravio sve prisutne te je minutom šutnje odana počast svim  braniteljima i članovima udruge, koji su napustili udrugu prošle godine

Predložen je dnevni red i radno predsjedništvo te su predani svi izvještaji za prošlu godinu i plan rada za 2020.

Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni te je izabran novi Upravni i Nadzorni odbor.

U Upravni odbor su ušli Željko Vuljak, Marijan Trnski, Eduard Hegedić, Ivan Mićurin, Ivan Grahovac, Josip Petras, Damir Šimek, Matija Generalić, Izidor Piskač, Siniša Balogović i Kovač Ivan, a u Nadzorni odbor Hrvoje Gaži, Mario Erdec i Vlado Jakopan.

Skupštini su se obratili Zdravko Brljek ispred općine Novigrad Podravski, Mladen Mađer saborski zastupnik, Marijan Cepetić, predsjednik udruge vinogradara Virja, Marijan Vražić iz udruge Grozdek Subotica te Marijan Firbas predsjednik udruge Soviljnjak iz Rasinje.

Skupština je protekla prema svim preporukama civilnog Stožera, a na prvoj sjednici prema statutu udruge izabrana su tijela udruge.

Za predsjednika udruge je ponovno izabran Željko Vuljak, za dopredsjednika Josip Petras, za novog tajnika je izabran Marijan Trnski, a za novog blagajnika Eduard Hegedić.

Foto: općina Novigrad Podravski

- Advertisement -

Najnovije objave