Četvrtak, 2. veljače 2023.

U Picoku održana redovna skupština Udruge žena Grada Đurđevca

Na skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu

Preporučujemo

U prostorima Hotela Picok u Đurđevcu održana je redovna godišnja skupština Udruge žena Grada Đurđevca kojoj je uz prisutne članove udruge i ostale goste prisustvovao i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Kroz kratki presjek aktivnosti predsjednica Udruge Mirjana Mišulin podsjetila je članice na proteklu uspješnu 2020. godinu. Na skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu, kao što su prihvaćene i izmjene i dopune plana rada i financijskog plana za 2021. godinu.

Predsjednica udruge istaknula je kako se članice udruge često pojavljuju na raznim događanjima, izložbama i prezentacijama gdje su uvijek zapažene jer vole isticati tradiciju đurđevačke Podravine u eno gastro smislu, a naglasila je i humanitarni rad po kojem je ova Udruga prepoznatljiva, budući da niti jedna humanitarna akcija u gradu pa i šire nije prošla bez prisustva članica Udruge žena grada Đurđevca. U nadi da će još dugo svojim radom i prisutnošću doprinositi dobrobiti ove naše zajednice, članice Udruge zahvalile su se svima koji ih podržavaju.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pozdravio je sve prisutne, te je izrazio zadovoljstvo radom i ostvarenom suradnjom s udrugom koja uvijek nastoji prezentirati naš grad i tradiciju na svojim gostovanjima te istaknuo da će Grad uvijek podržavati rad Udruge.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti