Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

U koprivničkoj poslovnoj zoni Radnička otvoren novoizgrađeni salon namještaja

Prilikom svečanosti otvorenja, prigodne Mima donacije u iznosu od 10 tisuća kuna uručene su Dječjem vrtiću Tratinčica, COOR-u Podravsko sunce i Udruzi za terapijsko jahanje Osmijeh

Preporučujemo

U poslovnoj zoni Radnička u Koprivnici u srijedu je svečano otvoren novoizgrađeni salon namještaja Mima.

Otvaranjem novouređenog salona u Koprivnici ova domaća kompanija obilježava novu stranicu u svojem razvoju koji je započeo 1991. godine u Puli s otvorenjem prve Mima poslovnice, noseći inicijale svojeg osnivača Milenka Marjanovića.

Danas je tvrtka dostigla 185 zaposlenika, ima 10 prodajnih salona, vlastitu proizvodnju te je tijekom cijelog tog procesu ostala u stopostotnom hrvatskom vlasništvu.

Prilikom svečanosti otvorenja, prigodne Mima donacije u iznosu od 10 tisuća kuna uručene su Dječjem vrtiću Tratinčica, COOR-u Podravsko sunce i Udruzi za terapijsko jahanje Osmijeh.

– Zahvaljujem se na početku koprivničkom timu Mima koji je svojim radom i dobrim rezultatima omogućio ovu veliku investiciju – rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić koji je zahvalio vlasnicima i njihovoj tvrtki na prepoznavanju Koprivnice kao poželjnog grada za investiranje i svojeg partnera.

– Lijepo je čuti da je ovo nova Mima, s novim dizajnom i koncepcijom pristupa prema kupcima. Kao gradonačelniku, izuzetno mi je drago čuti i vidjeti da je sve krenulo iz našeg grada. Ovaj kompleks daje jednu impozantnu sliku i nove obrise prilikom ulaska u Koprivnicu. Zbog toga vam još jednom hvala što ste nas prepoznali i svima skupa vam želim puno sreće u daljnjem radu – poručio je Jakšić.

Prigodnim riječima zahvale okupljenima su se obratili direktorica Mime Marina Marjanović, vlasnik kompanije Milenko Marjanović, župan Darko Koren i državna tajnica Nataša Mikuš Žigman.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti