Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

U Razvojnoj agenciji PORA održan još jedan sastanak projektnih partnera u okviru projekta ‘Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad’

S obzirom na to da je trajanje projekta do 31. svibnja 2021. godine i uglavnom su aktivnosti u projektu odrađene, razgovaralo se o aktivnostima koje još predstoje

Preporučujemo

U prostorima Razvojne agencije PORA-e Koprivničko-križevačke županije održan je deveti po redu sastanak projektnih partnera u okviru projekta “Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad” koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Logo Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad

Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnih partnera Općine Legrad, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORA-e Koprivničko-križevačke županije.

 

S obzirom na to da je trajanje projekta do 31. svibnja 2021. godine i uglavnom su aktivnosti u projektu odrađene, razgovaralo se o aktivnostima koje još predstoje, a to su nekoliko planiranih radionice za dionike, aktivnosti koje se odnose na informiranje javnosti o projektu kao što su objave članaka u novinama i portalima te utvrđivanje termina održavanja završne konferencije kojom će se i formalno obilježiti završetak uspješne provedbe projekta.

Radni sastanak

Izvor: PORA

EU projekt sufinanciranje

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti