Petak, 9. prosinca 2022.

Učenici osmih zareda Osnovne škole ‘Braća Radić’ posjetili koprivničkog gradonačelnika

Osmaši su otkrili i gdje nakon završene osnovne škole namjeravaju nastaviti školovanje, koju vrstu glazbe slušaju, bave li se sportom...

Preporučujemo

Koji je posao gradonačelnika? Tko Vam pomaže u radu? Imate li radno vrijeme? Što je to Gradska uprava? Koliko je školaraca u Koprivnici? Što to znači da je Koprivnica grad prijatelj djece? Možemo li mi, školarci, na neki način utjecati na događanja u gradu?

Bila su to samo neka od brojnih pitanja koja su postavili učenici osmih razreda Osnovne škole ‘Braća Radić’, a na koja je spremno odgovarao gradonačelnik Mišel Jakšić u Gradskoj vijećnici.

Kako bi se što bolje upoznali sa radom gradonačelnika, njegovih suradnika, ostalih zaposlenika i samog funkcioniranja Grada kao institucije, učenici su dobili konkretne odgovore na postavljena pitanja.

Kroz opušten razgovor s gradonačelnikom Jakšićem, njegovom zamjenicom Ksenijom Ostriž i pročelnicom Anom Mlinarić, otkrili su i gdje nakon završene osnovne škole namjeravaju nastaviti školovanje, koju vrstu glazbe slušaju, bave li se sportom i namjeravaju li se i ove godine upustiti u ledene izazove na klizalištu.

Kratku prezentaciju i film o Koprivnici predstavio je pročelnik Dario Jembrek, dok je u pratnji učenika bila učiteljica Natalija Flamaceta Magdić.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti