Nedjelja, 2. listopada 2022.

Učenici zagrebačkih osnovnih škola posjetili PŠ Veliki Poganac

Također, ravnatelj škole gostima je podijelio najnoviji primjerak glasnika Općine Rasinja te je druženje nastavljeno uz ručak i igru u školskom dvorištu

Preporučujemo

Proteklog su vikenda učenici pet osnovnih škola iz Zagreba koji provode izbornu nastavu srpskog jezika i kulture (Model C) posjetili Područnu školu Veliki Poganac.

Učenici su stigli pod vodstvom profesorice Valentine Pipinić, voditeljice ureda SDF-a Jovane Popović, predsjednice SDF-a Jelene Nestorović, članice upravnog odbora i predsjednice podružnice centralne Hrvatske Emine Đurašević te članice SDF-a Slađane Božić.

Osnovnoškolci
Foto: Općina Rasinja

Nakon pozdravnih riječi voditeljice škole prisutnima se obratio ravnatelj Krunoslav Belaj koji ih je ukratko upoznao s poviješću škole i mjesta.

Osnovnoškolci
Foto: Općina Rasinja

Profesorica Višnja Sesvečan upoznala je prisutne o periodu u kojem se održava izborna nastava srpskog jezika i kulture (Model C) u PŠ Veliki Poganac i u Osnovnoj školi Andrija Palmotić u Rasinji.

Osnovnoškolci
Foto: Općina Rasinja

Program dobrodošlice bio je ispunjen pjesmom, recitacijama i plesom i gledanjem videa.

Također, ravnatelj škole gostima je podijelio najnoviji primjerak glasnika Općine Rasinja te je druženje nastavljeno uz ručak i igru u školskom dvorištu.

- Advertisement -

Najnovije objave