Četvrtak, 29. veljače 2024.

Udruga umirovljenika Veliki Bukovec održala redovnu godišnju skupštinu

'I u ovoj godini nastavljamo provoditi niz aktivnosti s ciljem uključivanja umirovljenika u društveni i sportski život te njihovog povezivanja s ostalim osobama treće životne dobi', rekao je predsjednik Ljubomir Makar

- Oglas -

U prepunom Društvenom domu Veliki Bukovec u subotu je održana 26. po redu redovna godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Veliki Bukovec.

– I u ovoj godini nastavljamo provoditi niz aktivnosti s ciljem uključivanja umirovljenika u društveni i sportski život te njihovog povezivanja s ostalim osobama treće životne dobi, a uz to organizirati kontrole mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, kao i posjete našim bolesnim članovima – rekao je predsjednik Udruge Ljubomir Makar, koji je podnio izvješće o radu za 2023. godinu koje je jednoglasno prihvaćeno.

Zamjenica župana Silvija Zagorec // Foto: Varaždinska županija

Zadovoljstvo je što danas mogu biti s vama, s jednom od najaktivnijih udruga na području Općine Veliki Bukovec, istaknula je zamjenica župana Silvija Zagorec.

- Oglas -

– Djelujete više od 25 godina, a vaše aktivnosti potvrđuju da ste dobro organizirani te da kontinuirano provodite niz aktivnosti kako bi svojim članovima omogućili kvalitetniji i ispunjen život. U tome imate svesrdnu podršku Varaždinske županije, koja putem Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba financijski pomaže i rad vaše udruge. Time želimo reći koliko ste nam važni i koliko cijenimo vaše životno i radno iskustvo te doprinos cijelom društvu. Želim vam da i dalje budete što aktivniji, samostalniji i uključeni u sve sfere društvenog života – rekla je Silvija Zagorec.

Čestitke na radu i provedenim aktivnostima uputila je i Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije, koja je prisutne izvijestila i o novostima vezanima uz osobe treće životne dobi.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti