Utorak, 29. studenoga 2022.

Umjesto nadstrešnice za čekanje autobusa, Delovljani će dobiti vrtnu sjenicu

Stajalište ispred Vatrogasnog doma i crkve nema dovoljno mjesta za ugibanje pa je naručena izrada šesterokutne vrtne sjenice, promjera 3 metra

Preporučujemo

Za postavu nadstrešnica na autobusnim stajalištima u Novigradu Podravskom, Plavšincu, Vlaislavu i Delovima izrađena je geodetska podloga na kojoj je izrađen projekt s troškovnicima (cijena geodezije i projektiranja je 3.000 kuna i 5.500 kuna.

Projektna dokumentacija za nadstrešnice uz Podravsku magistralu poslana je u Hrvatske ceste, a za nadstrešnicu u Delovima u Županijsku upravu za ceste, sa zahtjevima da se odobri njihovo postavljanje.

– Od Hrvatskih cesta smo dobili suglasnost, a Županijska uprava za ceste nas je odbila. Naime, stajalište ispred Vatrogasnog doma i crkve nema dovoljno mjesta za ugibanje, a tu je i križanje sa sporednom cestom, takozvanom Pasomokom – istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

Kako Delovljani ne bi bili žalosni bez nadstrešnice za čekanje autobusa, naručena je izrada šesterokutne vrtne sjenice, promjera 3 metra. Prije nekoliko dana, izrada sjenice je završena i spremna za postavu na pripremljenu podlogu.

Do kraja idućeg tjedna sjenica bi trebala biti postavljena. Nakon njene postave uredit će se okolni teren.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti