Nedjelja, 2. travnja 2023.

UPRAVO JAVLJA POLICIJA Pronađen mrtav muškarac

Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredila je obdukciju koja će se provesti u srijedu tijekom jutarnjih sati

Preporučujemo

Policijska uprava varaždinska upravo je izvijestila javnost o pronađenom beživotnom tijelu.

Naime, u utorak oko 17.25 sati u Varaždinu pronađen je mrtav muškarac.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave varaždinske.

Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredila je obdukciju koja će se provesti u srijedu tijekom jutarnjih sati.

Je li riječ o nestalom Željku Hatlaku, policija u ovom trenutku nije mogla potvrditi.

Na stranici Nacioalne evidencije nestalih osoba navodi se da je Željko Hatlak (56) nestao 24. veljače, no tek danas objavljena je informacija o njegovom nestanku.

Kako stoji na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba, osobnim vozilom marke Citroen C5, registarske oznake VŽ-432-NP udaljio se s adrese prebivališta u Varaždinu, Frana Kurelca 6. Visok je 180 centimetara, prosijede kose te ima svijetloplave oči.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi iz Policijske uprave varaždinske mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

NOVO

Mrtav muškarac pronađen u utorak je Željko Hatlak

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti