Subota, 20. travnja 2024.

Uskoro kreću radovi na izgradnji prometnice i platoa za manifestacije kod crkve Sveta tri kralja u Kominu

Izvođač radova vrijednih gotovo 195.000 eura je tvrtka Zagorje gradnja iz Zagreba čija je ponuda za izvođenje radova bila najpovoljnija nakon provedenog postupka javne nabave

- Oglas -

Uskoro kreću radovi na izgradnji prometnice i platoa za manifestacije kod crkve Sveta tri kralja u Kominu vrijedni 194.933,13 eura.

Izvođač radova je tvrtka Zagorje gradnja iz Zagreba čija je ponuda za izvođenje radova bila najpovoljnija nakon provedenog postupka javne nabave, priopćili su iz Grada Sveti Ivan Zelina.

Sredstva u iznosu od 22.700 eura osigurana su preko Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz Program poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2023. godini.

- Oglas -

Kroz Program sufinanciranja izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave za 2023. godinu od strane Zagrebačke županije osigurana su, pak, sredstva u iznosu od 38.000,00 eura.

Izgradnja nove prometnice osigurat će kvalitetnije prometovanje tom dionicom te lakši pristup objektima i površinama koji se nalaze uz istu.

Novi plato kod crkve Sveta tri kralja u Kominu, koja je jedna od najljepših primjeraka sakralne, ujedno i kulturne baštine kontinentalne Hrvatske, omogućit će održavanje raznih kulturnih i ostalih manifestacija, zaključili su iz Grada Sveti Ivan Zelina.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti