Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Uspjeh ronioca Šoderice: Dora Bradić i Viktor Lovreković najbolji u Hrvatskoj

Za Šodericu su nastupili Dora Bradić, Ilona Sataić, Isabella Victoria Švegović, Leo Bradić, Karlo Đurđ, Petar Koluder, Viktor Lovreković, Luka Nikola Radolić, Petar Treščec, Tin Treščec, Dino Zagorščak i Mihael Šestak

- Oglas -

Odlične rezultate ostvarili su članovi Ronilačkog kluba Šoderica na 25. Božićnom mitingu u plivanju perajama i brzinskom ronjenju u Rijeci.

MIting je organizirao Klub podvodnih aktivnosti Kostrena, a ujedno je bio i finale Kupa Hrvatske.

Za Šodericu su nastupili Dora Bradić, Ilona Sataić, Isabella Victoria Švegović, Leo Bradić, Karlo Đurđ, Petar Koluder, Viktor Lovreković, Luka Nikola Radolić, Petar Treščec, Tin Treščec, Dino Zagorščak i Mihael Šestak uz pratnju trenera Dominika Đurđa i Ivane Bradić.

- Oglas -

Dora Bradić osvojila je treće mjesto u konkurenciji djevojčica, a Petar Treščec u konkurenciji dječaka. Petar Koluder pobijedio je u konkurenciji mlađih kadeta, Isabella Victoria Švegović osvojila je drugo mjesto kod kadetkinja, a Viktor Lovreković drugo u kategoriji mlađih juniora.

U finalu Kupa Dora Bradić je pobjednica u konkurenciji djevojčica, Petar Treščec je treći u konkurenciji dječaka. Petar Koluder osvojio je drugo mjesto u konkurenciji mlađih kadeta te je postavio i dva nova državna rekorda, na 50 metara BF i na 200 metara PP.

Viktor Lovreković bio je pak prvi u Kupu u konkurenciji mlađih juniora.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti