Petak, 24. svibnja 2024.

Uživajte u virtualnoj Noći knjige koprivničke knjižnice

Knjižničari su se prilagodili trenutačnoj situaciji u kojoj ne mogu u svom fizičkom prostoru pripremiti sadržaje već koriste virtualne mogućnosti

- Oglas -
U četvrtak, 23. travnja, održat će se deveta po redu manifestacija Noć knjige. Ovogodišnja tema je promjena. Po prvi puta će se promijeniti i način održavanja manifestacije, mjesto neće biti knjižnice, knjižare, antikvarijati, već virtualni svijet.

Otvorenje Noći knjige održat će se na Trećem programu Hrvatske radiotelevizije te na Facebook stranici i YouTube kanalu Noći knjige. Više od 200 programa održat će se virtualno u organizaciji kreativaca i ustanova koje svojim radom potiču knjigu i čitanje.

Knjižničari Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica pozivaju sve korisnike da se uključe u obilježavanje ove manifestacije kojoj je cilj poticanje čitanja i promocija značaja knjige u suvremenom društvu.

U četvrtak, 23. travnja od 18 sati posjetite Facebook stranicu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” i sudjelujte u Noći knjige.

 – U 18 sati objavit ćemo video snimku s pričom “Mrljek i Prljek slave fujkasti rođendan” koju je pripremila književnica za djecu Jelena Pervan. U zabavnoj snimci pored poučne priče, djecu očekuje i poseban zadatak – istaknuli su na stranicama koprivničke knjižnice.

Za odrasle korisnike knjižničari su pripremili dva online književna susreta s dvoje zanimljivih književnika u 19 sati s Julijanom Adamović, a u 20 sati s Markom Gregurom.
Književni susreti odvijaju se pod nazivom #kajnebibilo #dobro online književni razgovori kojima su se knjižničari prilagodili trenutačnoj situaciji u kojoj ne mogu u svom fizičkom prostoru pripremiti sadržaje već koriste virtualne mogućnosti.
Putem Facebooka ili Youtubea pogledajte ove zanimljive sadržaje jer “S knjigom nisi izoliran!”
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti