Srijeda, 21. veljače 2024.

Varaždin: Novi ljudi na čelu nadzornih odbora Varkoma i Čistoće

Sekovanić je rođen 1974. godine u Varaždinu, završio je Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te stekao titulu diplomiranog inženjera građevinarstva, a na istom fakultetu kasnije i postaje magistar znanosti iz područja hidrotehnike

- Oglas -

Na nedavnoj sjednici Nadzornog odbora Varkoma za predsjednika je izabran Leonard Sekovanić, dipl.ing građevine iz Varaždina, izvijestio je Grad Varaždin.

Sekovanić je rođen 1974. godine u Varaždinu, završio je Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te stekao titulu diplomiranog inženjera građevinarstva, a na istom fakultetu kasnije i postaje magistar znanosti iz područja hidrotehnike.

Između ostalih poslova bio je direktor Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu u Hrvatskim vodama te voditelj službe za podršku pripremi i provedbu EU projekata. Sudjelovao je u pripremi i provedbi više uspješno završenih međunarodnih projekata vezanih uz vodno gospodarstvo.

- Oglas -

Prof.dr.sc. Aleksandra Anić Vučinić, profesorica na Geotehničkom fakultetu i predsjednica Hrvatske udruge za gospodarenje otpadom (HUGO), je novi prijedlog gradonačelnika Grada Varaždina dr.sc. Nevena Bosilja za mjesto predsjednika NO Čistoće nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika prof. dr. sc. Vjerana Strahonje.

Kao vodeća stručnjakinja za gospodarenje otpadom profesorica Anić Vučinić bila je između ostalog članica Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a trenutno je i osobna savjetnica direktora Fonda.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti