Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Vatrogasci kreću na četvrtu smjenu redovne dislokacije na Brijune

Za potrebe osiguranja na Brijunsko otočje su upućena četiri vatrogasca iz JVP Koprivnica te po dva vatrogasca iz DVD-a Željezničar i DVD-a Starigrad

Preporučujemo

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica te DVD-a Starigrad i DVD-a Željezničar u četvrtak će temeljem programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Hrvatsku u 2022. te zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića krenuti na četvrtu smjenu redovnih dislokacija na Brijunsko otočje.

Za potrebe osiguranja na Brijunsko otočje su upućena četiri vatrogasca iz JVP Koprivnica te po dva vatrogasca iz DVD-a Željezničar i DVD-a Starigrad.

Na Velikom Brijunu nalazi se interventno vatrogasno vozilo (autocisterna) DVD-a Starigrad opremljeno pripadajućom opremom za gašenje požara i opremom za komunikaciju, a na Malom Brijunu nalazi se interventno vozilo DVD-a Štaglinec.

Vatrogasci upućeni na dislokacije zadovoljavaju sve uvjete propisane Zakonom o vatrogastvu, a opremljeni su propisanom osobnom i zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora i požara na građevinama, kao i opremom za vezu.

Četvrta smjena dislokacije traje do 18. kolovoza.

- Advertisement -

Najnovije objave