Nedjelja, 16. svibnja 2021.

Važna obavijest za polaznike dječjeg vrtića Maslačak u Đurđevcu

Rad će biti organiziran u grupama od po devetero djece i jednim odgojiteljem u jutarnjoj, te jednim odgojiteljem u poslijepodnevnoj smjeni

Preporučujemo

Nakon privremene obustave rada uslijed epidemije virusom Covid-19, dječji vrtić Maslačak Đurđevac u ponedjeljak, 11. svibnja, nastavlja rad uz pridržavanje mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprečavanje i suzbijanje epidemije Covid-19.

Radi zaštite zdravlja djece i njihovih obitelji, dječji vrtić će raditi u uvjetima prilagođenim uputama HZJZ-a. Roditelji/skrbnici imaju obavezu ispuniti i dostaviti izjavu kojom prihvaćaju navedene upute, te potvrđuju da se radi o djetetu čija su oba roditelja zaposlena i nema druge mogućnosti zbrinjavanja djeteta.

– Upute i izjavu možete preuzeti na web stranici vrtića www.vrtic-maslacak.hr ili u nastavku teksta te je isključivo putem e-maila dostaviti na adresu vrtic.maslacak@djurdjevac.hr najkasnije do četvrtka, 7. svibnja – istaknula je ravnateljica vrtića Marija Čupen Tomica.

Rad će biti organiziran u grupama od po devetero djece i jednim odgojiteljem u jutarnjoj, te jednim odgojiteljem u poslijepodnevnoj smjeni.

Izbjegavat će se fizički kontakt djece između skupina.

Djecu i roditelje će prilikom dolaska/odlaska u i iz vrtića na ulazu dočekati dežurni odgojitelj koji će dijete preuzeti i odvesti ga u njegovu odgojnu skupinu. Roditelji neće ulaziti u prostor vrtića.

Preporučuje se da roditelji ne dovode u vrtić djecu s povišenom temperaturom, respiratornim smetnjama poput kašlja, kratkog daha ili koja su pod rizikom da su mogla biti u kontaktu s osobama pozitivnim na Covid-19 ili su i sami zaraženi virusom, kao i djecu koja imaju simptome drugih zaraznih bolesti ili su pod terapijom antibioticima.

– Ovim putem molimo sve roditelje da se pridržavaju propisanih uputa i postupaka jer nam je zaštita zdravlja djece i naših djelatnika na prvom mjestu – rekla je Marija Čupen Tomica

Obavijest o početku rada DV Maslačak – COVID 19

Izjava roditelja-skrbnika COVID 19

Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020-finalno

Najnovije objave