Četvrtak, 8. prosinca 2022.

VELIKA MARTINJSKA ŠPELANCIJA U KOPRIVNICI Evo tko je osvojio večeru za četiri osobe

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrada je pripala...

Preporučujemo

U subotu, 5. studenog, s početkom u 18 sati u koprivničkom Wedding Resortu Avalon, u Crnoj gori, održat će se Velika Martinjska špelancija – županijsko Martinje, a mi vam tim povodom u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom darujemo večeru za četiri osobe (martinjski meni) + piće po izboru po osobi.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojila:

Snjezana Perika

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_______________________________________

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije već 15. godinu zaredom tradicionalno organizira Veliku martinjsku špelanciju –  županijsko Martinje, odnosno sastanak 50-ak martinjskog ceremonijala iz cijele Hrvatske.

U ovoj tradicionalnoj manifestaciji promovirajju običaje krštenja mošta u vino, ali i vrhunske vinare i udruge vinara i vinogradara s područja Koprivničko-križevačke županije, a ove godine partneri su TZ Virovitičko-podravske županije te Virovitičko-podravska županija koji će se priključiti s nekolicinom eminentnih vinara.

Nakon vinode, posjetitelje očekuje zabava uz Gruntovec bend, Dudeka, Cinobera i Presvetlog, TS Dangube te ugostiteljska ponuda Obrta Stari zanati.

Manifestacija je humanitarnog karaktera te će svaki posjetitelj na ulazu uz donaciju od 50 kuna (6,64 eura) dobiti čašu, neograničenu degustaciju vina vinara te degustacijsko jelo dobrodošlice našeg partnera Podravke. Sav prikupljen iznos uplatit će se Udruzi invalida Koprivničko-križevačke županije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 5. studenog 2022. godine, a u nastavku pogledajte program koji smo Vam pripremili.

PROGRAM

18:00 – POČETAK REDOVNE GODIŠNJE VINODE

– Izbor Velikog meštra martinjskog ceremonijala

– Riječ novog Velikog meštra martinjskog ceremonijala

– Vinifikacija novih Martinjskih meštri (pripravnika, kandidata i martinjskih meštri)

– Gruntovec bend

– Degustacija vina vinara s područja Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije

18:45 OBJAVA POČETKA KRŠTENJA MOŠTA

– Krštenje mošteva i podjela krsnih listova

Zabavljat će Vas nezaobilazni Dudek, Cinober i Presvetli.

Martinjsko veselje uz TS Dangube.

U ponudi Obrta Stari zanati očekuje Vas martinjski menu i bogat izbor pića.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti