Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Velimir Zajec dolazi u Koprivnicu: ‘Podravina je uvijek disala plavo, ne sumnjam da će i ovaj put’

Ulaz na promociju je slobodan, a nakon razgovora o knjizi i svojoj karijeri, Zajec će i potpisivati svoju biografiju koja će se moći kupiti na samoj promociji po promotivnim cijenama

Preporučujemo

Velimir Zajec nastupit će ovog četvrtka, 16. ožujka, u 19 sati u Koprivnici. Ipak, neće to biti na nekom nogometnom terenu, već će u Galeriji ‘Mijo Kovačić’ u srcu Podravine predstaviti svoju veliku biografiju koja je lani izašla iz tiska.

Ulaz na promociju je slobodan, a nakon razgovora o knjizi i svojoj karijeri, Zajec će i potpisivati svoju biografiju koja će se moći kupiti na samoj promociji po promotivnim cijenama.

– Još od prošlogodišnje velike promocije knjige stalno dobivam pozive mnogih Dinamovaca i zaljubljenika u sport diljem Zagreba i Hrvatske, a takve pozive mi je uvijek teško odbiti. Koprivnica je uvijek disala plavo i uopće ne sumnjam da će tako biti i ovom prilikom. Veselim se druženju i razgovoru s Podravcima – poručio je Velimir Zajec uoči promocije.

Izvor: Facebook Velimir Zajec

Autor njegove knjige nekadašnji je novinar i reporter Sanjin Španović koji je posebno vezan uz Koprivnicu.

– Majka je iz Koprivnice, tako da sam mnoga ljeta i školske praznike provodio u Koprivnici. Volim taj grad i veselim se promociji u četvrtak – dodao je Španović.

Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” puštena je prije godinu dana u prodaju, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.

Također, u knjizi se nalazi i preko 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Knjiga je naišla i na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara.

Velimir Zajec potpisuje knjigu
Velimir Zajec potpisuje knjigu // Foto: Promo fotografija
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti