Nedjelja, 25. veljače 2024.

VESELI PROSINAC Vodimo vas na urnebesni stand-up legendarnog Željka Pervana u Koprivnici

Portal Klikaj.hr za vas je osigurao četiri ulaznice (2×2) za ovaj stand-up show pod nazivom "Čiča miča, Pervanova božićna priča"

- Oglas -

U sklopu Veselog prosinca na portalu Klikaj.hr za vas smo pripremili još jednu lijepu nagradnjaču.

Vodimo vas na stand-up show Željka Pervana, koji će se održati u Domu mladih u Koprivnici u nedjelju, 17. prosinca, s početkom u 18 sati.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka Zločeste djece i preko legendarne Večernje škole pa sve do Pervanova dnevnika, Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i komičar pojavi.

- Oglas -

Portal Klikaj.hr za vas je osigurao četiri ulaznice (2×2) za ovaj stand-up show Željka Pervana pod nazivom “Čiča miča, Pervanova božićna priča”.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do ponedjeljka, 11. prosinca, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Inače, ulaznice možete kupiti svakog dana u koprivničkom caffe baru Kaktus i na ulazu u Dom mladih (Ulica hrvatske državnosti 10) prije same predstave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti