6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

VIDEO Njemački sa zagorskim? ‘Taj bolje priča njemački nego ja koja tu živim’

Zbog snijega i leda, njegovo je vozilo udarilo u ogradu i nagnulo se. Legendarna izjava pred kamerama nastala je nakon nesreće

Preporučujemo

Simpatična snimka već se nekoliko dana širi društvenim mrežama. Glavni protagonist je vozač teretnjaka koji na zanimljivoj mješavini njemačkog i “domaće reči“ nastoji novinarima objasniti okolnosti prometne nesreće koju je doživio zbog snježne mećave, piše Zagorje International.

Korisnici društvenih mreža su zaključili da se radi o “njemačkom sa zagorskim naglaskom“, međutim MDR Thüringen, koji je objavio spomenutu snimku, piše da se radi o Darku Josipoviću, vozaču teretnjaka iz Slovenije koji je na autocesti A9 prema Münchenu, kod Bad Klosterlausnitza, izgubio kontrolu nad vozilom u utorak ujutro.

Zbog snijega i leda, njegovo je vozilo udarilo u ogradu i nagnulo se. Legendarna izjava pred kamerama nastala je nakon nesreće, a na svojoj ju je Facebook stranici podijelio i vozač rallyja Juraj Šebalj. Prikupio je 9,2 tisuća lajkova i 3,5 tisuća komentara. Podijeljen je 1600 puta.

– Taj bolje priča njemački nego ja koja tu živim – kaže jedna korisnica društvenih mreža.

– Pa dobro se snašao, nije zastajkivao u govoru, djelovao sigurno, šta ga briga, malo nas je sve nasmijao i super – kaže drugi korisnik.

– A ja nisam otišao u Njemačku jer sam mislio da nikad ne bih mogao naučiti jezik. Ovak zgleda fakat jednostavno. Kaj ne? – jedan je od komentara.

Simpatičan video možete pogledati OVDJE.

Najnovije objave