Petak, 29. rujna 2023.

VIDEO Pogledajte novi vlog vesele obitelji Miholić, vrijeme je za novi izazov

Ovo je njihov najnoviji vlog. Zanimljiv izazov 'Mystery drink challenge' s rakijom, sokom od cikle, pasiranom rajčicom i još puno toga

- Advertisement -

“Naše male avanture” naziv je Youtube kanala na kojem se četveročlana obitelj Miholić, kako kažu, dobro zeza i objavljuje nove video uratke svojih avantura s putovanja, izazova i još puno toga pod forom “bude to dobro”.

Inače su iz Križevaca, a već tri godine žive i rade u Irskoj. U blagdansko razdoblje objavljivali su božićne vlogove. Sada su nastavili objavljivate zanimljive vlogove s drugim tematikama.

No, novost je da će ubuduće na kanalu “Naše male avanture” objavljivati sadržaj isključivo za djecu, a za sav drugi sadržaj, namijenjen starijoj populaciji, otvorili su Youtube kanal “Bude to dobro”.

- Advertisement -

Ovo je njihov najnoviji vlog. Zanimljiv izazov ‘Mystery drink challenge’ s rakijom, sokom od cikle, pasiranom rajčicom i još puno toga.

Možete ih zapratiti i na Facebooku i na Instagramu. Nećete požaliti, totalno su cool.

Tata Alen, mama Petra, njihov sinček Lukas i preslatka djevojčica Sofia pozivaju vas da se pretplatite na njihov Youtube kanal “Naše male avanture” i na kanal “Bude to dobro”, uključite zvonce i saznajte na vrijeme kada izlazi njihov novi video.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti