5 C
Zagreb
Subota, 6. ožujka 2021.

VIDEO Pogledajte novi vlog vesele obitelji Miholić, zavirite u Lucasovu dječju sobu

Inače su iz Križevaca, a već tri godine žive i rade u Irskoj. U blagdansko razdoblje objavljivali su božićne vlogove. Sada su nastavili objavljivati zanimljive vlogove s drugim tematikama

Preporučujemo

“Naše male avanture” naziv je Youtube kanala na kojem se četveročlana obitelj Miholić, kako kažu, dobro zeza i objavljuje nove video uratke svojih avantura s putovanja, izazova i još puno toga pod forom “bude to dobro”.

Inače su iz Križevaca, a već tri godine žive i rade u Irskoj. U blagdansko razdoblje objavljivali su božićne vlogove. Sada su nastavili objavljivati zanimljive vlogove s drugim tematikama.

No, novost je da odnedavno na kanalu “Naše male avanture” objavljivaju sadržaj isključivo za djecu, a za sav drugi sadržaj, namijenjen starijoj populaciji, otvorili su Youtube kanal “Bude to dobro”.

Ovo je njihov najnoviji vlog. U njemu su zavirili u Lucasovu sobu. Bilo je to i više nego zanimljivo…

Možete ih zapratiti i na Facebooku i na Instagramu. Nećete požaliti, totalno su cool.

Tata Alen, mama Petra, njihov sinček Lukas i preslatka djevojčica Sofia pozivaju vas da se pretplatite na njihov Youtube kanal “Naše male avanture” i na kanal “Bude to dobro”, uključite zvonce i saznajte na vrijeme kada izlazi njihov novi video.

Najnovije objave