Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Vijeće mjesnog odbora Draganovec održalo svečanu sjednicu

Po završetku sjednice podijeljena su priznanja istaknutim osobama i ustanovama koji pomažu u radu Mjesnog odbora Draganovec

Preporučujemo

U prostoru Društvenog doma Draganovec danas je održana svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Draganovec, izvijestio je Grad Koprivnica na službenoj stranici.

Izvješće ulaganja u MO Draganovec za razdoblje od 2019. do 2021. godine., te plan rada za buduće jednogodišnje razdoblje, članovima vijeća obrazložio je i predstavio predsjednik MO Zlatko Hiržin.

Sjednici je uime Grada Koprivnice prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je u pozdravnom govoru iskazao zadovoljstvo što se uskoro i na području Draganovca kreće s radovima u sklopu projekta Aglomeracije. Tom prilikom je zamolio na strpljenje zbog radova koji će utjecati na prometovanje, ali veseli ga činjenica što će nakon završetka istih biti mnogo kvalitetniji uvjeti za život u ovom prigradskom naselju.

Uz gradonačelnika Jakšića, na sjednici su bile i gradska vijećnica i zapovjednica DVD-a Draganovec Mihaela Lončarek te predsjednica DVD-a Draganovec Aleksandra Rajšel.

Po završetku sjednice podijeljena su priznanja istaknutim osobama i ustanovama koji pomažu u radu MO Draganovec.

- Advertisement -

Najnovije objave