Petak, 3. veljače 2023.

Više od 50 škola diljem Hrvatske dobivat će besplatno svježe voće i povrće

Ove godine zadatak za škole bio je vrlo zanimljiv i maštovit - izrada zdrave kuharice, a između 239 pristiglih prijava – stručan žiri nije imao nimalo lak posao

Preporučujemo

Poznate su pobjedničke škole natjecanja “Kaufland škola voća i povrća” koje ovaj trgovački lanac organizira već šestu godinu zaredom. Čak 51 osnovna škola dobila je svoju partnersku poslovnicu za školsku godinu 2022./2023., a u kojoj će svaki tjedan moći preuzeti besplatno svježe voće i povrće za cijelu školu i sve učenike.

Ove godine zadatak za škole bio je vrlo zanimljiv i maštovit – izrada zdrave kuharice, a između 239 pristiglih prijava – stručan žiri nije imao nimalo lak posao.

Naime, jedna od najpoznatijih hrvatskih slastičarki Ivana Čuljak te poznati splitski chef i ambasador Kauflanda – Pero Savanović, uz Mariju Franić, voditeljicu Korporativnih komunikacija u Kauflandu, izabrali su 51 zdravu kuharicu koje su zadovoljile sve kriterije natjecanja te ostavile najbolji dojam između nevjerojatno puno predivnih, kreativnih, zabavnih i poučnih radova.

“Jako smo sretni što je ove godine naš projekt rezultirao rekordnim brojem prijava te smo iznimno ponosni na sve koji su sudjelovali u ovom natjecanju, a posebno se to odnosi na škole za djecu s teškoćama kojih ove godine imamo šest. Ovim putem čestitam svim školama pobjednicama, ali i svima koje su sudjelovale – bilo je zaista teško odlučiti koja je najbolja”, poručila je Marija Franić.

Popis pobjedničkih škola, među kojima ih je više sa sjevera Hrvatske, dostupan je OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti