Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Vozač na raskrižju skrivio sudar, ozlijeđena 42-godišnjakinja

Teretni automobil prednjim je dijelom udario u prednji bočni dio bicikla kraj kojeg je na nogostupu Ulice Nikole Tesle stajala 80-godišnja, a u nastavku kretanja udario je i u dvorišnu ogradu

- Oglas -

Žena (42) je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu nešto poslije 10 sati na raskrižju Prvomajske ulice i Ulice Nikole Tesle u Prelogu.

Naime, 38-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Ulicom Nikole Tesle. Dolaskom do raskrižja s Prvomajskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema odvojku Ulice Nikole Tesle, ali pritom nije propustio sva vozila koja se kreću Prvomajskom ulicom.

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, uslijed opisane situacije u prednji bočni dio njegovog automobila, udario je prednjim bočnim dijelom teretni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Prvomajskom ulicom upravljala 42-godišnjakinja.

- Oglas -

Nakon sudara oba su automobila odbačena izvan kolnika na obližnji nogostup.

“Teretni automobil prednjim je dijelom udario u prednji bočni dio bicikla kraj kojeg je na nogostupu Ulice Nikole Tesle stajala 80-godišnja, a u nastavku kretanja udario je i u dvorišnu ogradu. Osobni automobil nakon odbacivanja izvan kolnika, također je udario spomenutu dvorišnu ogradu te u prometni znak”, stoji u priopćenju policije.

Ozlijeđena 42-godišnja vozačica prevezena je vozilom hitne medicinske pomoći u čakovečku Opću bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

“Nakon kvalifikacije ozljeda slijedi i pravna kvalifikacija događaja, odnosno prekršajna ili kaznena odgovornost 38-godišnjeg vozača osobnog automobila”, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti