Utorak, 29. studenoga 2022.

Hoće li Vujović uskoro doista preuzeti Podravku Vegetu?

Što se tiče aktualnog trenera Gorana Mrđena, on bi trebao ostati u klubu i ako ode s klupe prije isteka ugovora koju mu traje do ljeta, barem je tako najavio predsjednik Nadzornog odbora RK Podravke Ivan Pal

Preporučujemo

Veselin Vujović je zainteresiran za dolazak u Podravku Vegetu. Otkrio je to legendarni crnogorski rukometaš i trener u razgovoru za Sportske novosti.

– Ja sam poslao, kada sam otišao iz Zagreba, glas da sam imao problem s radnom dozvolom. Hrvatska nije priznavala diplomu koju sam imao pa sam u međuvremenu položio to što mi je nedostajalo. Ministarstvo mi nije dalo potvrdu da radim pa ispada da sam bio nelegalno u Hrvatskoj. Ako to bude sve u redu uskoro, možda ćemo se i dogovoriti – izjavio je Veselin Vujović za Sportske novosti.

Pojasnio je i kako je došlo do kontakta s Podravkom.

– Jedan dan sam na Facebooku dobio poruku da gradonačelnik Koprivnice želi da se čuje sa mnom. Nazvao je, ispričao mi je sve što se događa… Iskreno, ne pada mi na pamet ženski rukomet, rekao sam mu, ali on je rekao “snaći ćeš se”. Moja je bila “ja ako kažem neću, neću te slagati sigurno”. On je rekao da oni hoće na tri godine, ja sam rekao do kraja sezone, jer sve ostalo nema smisla i može biti problem. Rekao sam da bih pokušao vratiti hrvatske reprezentativke i doveo bih Skandinavke. Ništa iz okolice. Statistički, šest prvih klubova u Bundesligi ima 60 posto Skandinavaca. A vidjeli ste i muški Euro gdje su među šest Danska, Švedska, Island i Norveška. Pitali su me kad mogu. Rekao sam odmah čim dođe zeleno svjetlo za dokumente, ja ću sjesti i doći. Još nisu došli – kazao je Vujović.

Dakako, tek treba vidjeti hoće li se ovaj posao doista i realizirati. Pregovori su u tijeku, a oni često znaju otići i u drugom pravcu…

Što se tiče aktualnog trenera Gorana Mrđena, on bi trebao ostati u klubu i ako ode s klupe prije isteka ugovora koju mu traje do ljeta, barem je tako najavio predsjednik Nadzornog odbora RK Podravke Ivan Pal.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti