Petak, 27. svibnja 2022.

Zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž uručila nagrade za Najdječje djelo

Učenici tadašnjeg četvrtog razreda OŠ Braća Radić nagradu su osvojili zbog zalaganja i pomoći u radu učenici kojoj je dijagnosticiran autizam

Preporučujemo

Povodom osvojene nagrade za Najdječje djelo za 2019./2020. zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž održala je prijem za Krešu Grgca, ravnatelja Osnovne škole Braća Radić i Mariju Petras, učiteljicu.

Učenici tadašnjeg četvrtog razreda za svoje zalaganje i humanitarni rad osvojili su ovu važnu nagradu te time i dvodnevno putovanje u Šibenik. Nažalost zbog pandemije koronavirusa na putovanje nisu uspjeli otići, a nagrada je u utorak uručena u obliku poklon bona svakom od učenika, učiteljici i asistentici u nastavi.

Razred je nagradu osvojio zbog zalaganja i pomoći u radu učenici kojoj je dijagnosticiran autizam. Prijatelji iz razreda djevojčici su pomagali u svakodnevnim aktivnostima te ju poticali na rad i uključivanje.

Također, kao razred nizom dodatnih aktivnosti razvijali su toleranciju i zajedništvo, a posebno su se istaknuli aktivnostima vezanim uz zdrav život i brigu o okolišu.

“Hvala vam na trudu i motivaciji. Sigurna sam da je vaš udio u tome bio jako veliki. Razredi koji imaju takva postignuća i koji imaju dobru razrednu klimu su preslika odnosa kakav njihova učiteljica ima prema njima i kolegama”, poručila je Ksenija Ostriž.

Prijemu su prisustvovali i pročelnik službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek i koordinatorica projekta Veliko srce koprivničkog djeteta Jelena Horvat.

- Advertisement -

Najnovije objave