Subota, 8. svibnja 2021.

Započeli radovi na izgradnji i rekonstrukciji vodovodne mreže u Kolodvorskoj, Viničkoj i Podravskoj ulici u Koprivnici vrijedni 1,2 milijuna kuna

Planiranom investicijom izgradit će se tri trase cjevovoda sustava javne vodoopskrbe profila 160 mm, a ukupne duljine 1011 metara. Investitor radova su Koprivničke vode

Preporučujemo

U ponedjeljak su započeli radovi na izgradnji i rekonstrukciji sustava javne vodoopskrbe zajedno s priključcima u Kolodvorskoj ulici, Viničkoj ulici i Podravskoj ulici u Koprivnici.

Planiranom investicijom nastavlja se rekonstrukcija postojećeg distributivnog cjevovoda i priključaka u Kolodvorskoj ulici, koja je 2016. godine rekonstruirana do zgrade željezničkog kolodvora u sklopu novog prometnog rješenja predmetne ulice. Nastavak na rekonstrukciji postojeće vodoopskrbne mreže i priključaka obuhvatit će Kolodvorsku ulicu, dio Viničke ulice do križanja s Križevačkom ulicom te dio Podravske ulice, istaknuli su iz Koprivničkih voda, koje su investitor izgradnje.

Planiranom investicijom izgradit će se tri trase cjevovoda sustava javne vodoopskrbe profila 160 mm, a ukupne duljine 1011 metara.

Nakon provedenog postupka javne nabave za izvođača radova ugovoren je Koming iz Koprivnice kao najpovoljniji ponuditelj. Vrijednost ugovornih građevinskih radova je oko 1,2 milijuna kuna bez PDV-a.

Očekivani rok završetka svih radova je veljača 2021. godine.

“Za vrijeme izvođenja radova postavljena je privremena regulacija prometa u Kolodvorskoj ulici cestovnim semaforima pa se mole građani za razumijevanje zbog povremenih zastoja u prometu”, poručili su iz Koprivničkih voda.

Najnovije objave