Petak, 12. srpnja 2024.

Zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu ceste i skrivio sudar

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 27-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom

- Oglas -

Muškarac (27) je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 18 sati u Dunjkovcu, naselju u sastavu Općine Nedelišće.

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, 27-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, varaždinskih registarskih oznaka, Glavnom ulicom. U zavoju je zbog neprilagođene brzine djelomično prešao na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim bočnim dijelom udario u stražnji bočni dio teretnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak.

Nakon sudara došlo je do zanošenja teretnog automobila i udara stražnjim bočnim dijelom u betonsku dvorišnu ogradu, dok je osobni automobil u nastavku kretanja izletio izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u prometno svjetlo za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge te polubranik.

- Oglas -

Također, u trenutku nesreće 27-godišnji vozač osobnog automobila nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

U nesreći je ozlijeđen 27-godišnji vozač osobnog automobila. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen, stoji u priopćenju PU međimurske.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 27-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti