Utorak, 6. prosinca 2022.

Željko Lacković: ‘Izađite na izbore i izaberite promjene, učinit ću sve da svaki stanovnik naše županije živi bolje’

Željko Lacković, nezavisni kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije, u finišu predizborne kampanje na svojoj Facebook stranici završno se obratio biračima

Preporučujemo

Željko Lacković, nezavisni kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije, u finišu predizborne kampanje na svojoj Facebook stranici završno se obratio biračima uz naslov “Izađite na izbore i izaberite promjene”.

“Dragi prijatelji, kampanja se primiče kraju i bliži se trenutak kad vi odlučujete. Zato vam se želim kratko obratiti prije početka predizborne šutnje.

Mnogi od vas dobro me poznaju. Kao odvjetnik, cijeli svoj profesionalni život proveo sam zastupajući interese klijenata, većinom stanovnika naše županije. Politiku doživljavam kao sličnu aktivnost – zastupati interese građana i raditi za njihov boljitak. Na tom polju sam kao gradonačelnik Đurđevca i kao saborski zastupnik stekao mnogo znanja i iskustva, kako upravljati javnim poslovima, provoditi velike i zahtjevne projekte te se uspješno i predano boriti i zalagati za boljitak svih stanovnika našeg zavičaja.

To je i bio razlog što sam se odlučio kandidirati za župana naše Koprivničko-križevačke županije. Dužnost župana smatram ozbiljnim poslom, sustavnom i energičnom radu na rastu i razvoju cijele naše županije. Župan mora poticati suradnju, zajedništvo i dijalog, bez obzira na stranačke preferencije. Pogotovo treba voditi računa o ravnomjernom razvoju svih naših općina i gradova, nitko se ne smije osjećati zanemareno. Želim da znate da imam jasnu viziju i niz vrlo konkretnih planova i projekata za razvoj naše županije, kao i energični tim mladih i stručnih suradnika s kojima ću od prvog dana mandata vrijedno krenuti u ostvarivanje svih naših ciljeva.

Moja vizija je jasna: naša županija treba i zaslužuje brži i snažniji rast i razvoj. Imamo mnogo neiskorištenih potencijala, vrijedne i poštene ljude, prilike koje samo čekaju da ih iskoristimo. Imamo i mnogo razloga za ponos, štošta značajno i vrijedno za pokazati Hrvatskoj i svijetu. Naša županija je dosad bila zapušteni, pomalo prašnjavi biser. Zajedničkim snagama i suradnjom taj biser možemo izglancati do punog sjaja. Budimo ponosni na svoj zavičaj!

U protekloj kampanji istaknuo sam niz tema koje smatram važnim za bolji život svih naših stanovnika. Premda je zbog epidemioloških razloga ova kampanja bila vrlo izazovna, potrudio sam se obići svako mjesto, naselje, općinu i grad naše lijepe županije, susresti se s ljudima koji ondje žive i direktno čuti sve njihove probleme i prijedloge. Dobar župan mora biti u svakodnevnom kontaktu s građanima. Razgovarao sam s umirovljenicima, mladima, poljoprivrednicima, poduzetnicima, medicinskim sestrama, vatrogascima, radnicima naše Podravke… Najveći broj naših sugrađana su vrlo iskreni i dobrodušni: svi su rekli da žele bolje živjeti i da zato žele promjene. Svi su se i složili s mojom vizijom da županiji treba brži i snažniji razvoj.

Na kraju, obećajem vam da ću kao župan učiniti sve da svaki stanovnik naše županije živi bolje. Želim zahvaliti svim svojim suradnicima i simpatizerima, kao i svim dragim ljudima s kojima sam proteklih tjedana razgovarao o boljitku naše županije. Ostaje mi jedino da vas najiskrenije zamolim da u nedjelju svakako izađete na glasovanje i date povjerenje meni i Nezavisnima. Na izborima je svaki glas važan, glasovanje je čast i izbor – ne dopustite da netko drugi odlučuje o vašim životnim uvjetima. Izađite na izbore i odaberite promjene. Naša županija i svi mi zaslužujemo mnogo bolje i više”, poručio je nezavisni kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Željko Lacković.

Lackovićevi nezavisni
Željko Lacković i njegov nezavisni tim za lokalne izbore // Foto: Ivan Brkić (Glas Podravine i Prigorja)
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti