Utorak, 18. siječnja 2022.

Željko Lacković novi-stari predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća, evo tko je još sve u njemu

Uvažavat ću svako mišljenje bez obzira dolazi li iz redova većine ili kolega iz manjine u vijeću, istaknuo je Lacković

Preporučujemo

Brzo, efikasno i konstruktivno, u utorak je u utvrdi Stari grad u Đurđevcu konstruirano Gradsko vijeće grada Đurđevca.

Jednoglasno i bez rasprave za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Željko Lacković, a za potpredsjednike Matija Bažulić i Rajko Gašparić.

Željko Lacković

Novi vijećnici su Maja Hrvatić Padovan, Kristina Benko Markovica, Dajana Milodanović, Mirjana Mišulin, Željka Mirović, Matija Bažulić, Danijela Jelušić, Anja Vujčić, Zvonimir Fusić, Marko Fucak (SDP), Dejan Kutičić (SDP) i Rajko Gašparić (HDZ).

Konstatiranje vijeća temelji se na rezultatima netom završenim lokalnim izborima gdje je Nezavisna lista Željka Lackovića dobila ogromnu većinu. Od trinaest članova Vijeća deset vijećnika dolazi s liste nezavisnih.

Po rezultatima izbora u vijeće su s obzirom na mjesta na listama trebali ući Željko Turbelija s liste HDZ-a i Ivana Martinčić s liste SDP-a, no oni su zbog poslovnih obaveza svoje mandate stavili u mirovanje, a mijenjaju ih Rajko Gašparić HDZ i Dean Kutiči SDP.

Jednoglasno su izabrani i predsjednici i članovi svih Odbora gradskog Vijeća.

Novi-stari gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči čestitao je svim članovima te naglasio potrebu za kvalitetnom suradnjom svih članova Vijeća, koja će još bolje i brže rezultirati snažnijem jačanju grada u svim segmentima na dobrobit građana.

Hrvoje Janči

Predsjednik gradskog vijeća Željko Lacković zahvalio je građanima na novoj podršci te naglasio da su svi bili u većini ili manjini doprinijeli dosadašnjem kvalitetnom razvoju Đurđevca te vjeruje u takav način rada u predstojećem mandatu.

– Uvažavat ću svako mišljenje bez obzira dolazi li iz redova većine ili kolega iz manjine u vijeću. Nove ideje i mišljenja uvijek su dobro došli. Siguran sam da će i ovaj saziv vijeća kvalitetno raditi na još snažnijem razvoju Đurđevca – istaknuo je Lacković.

 

- Advertisement -

Najnovije objave