Petak, 24. ožujka 2023.

Zoran Predin u sklopu 28. Galovićeve jeseni održava besplatni koncert u koprivničkom Domoljubu

Osim glazbe iza Predina su i četiri zbirke poezije, dvije knjige priča i, upravo objavljeni, roman „Mongolske pjege“ koji će koprivničkoj publici predstaviti dan ranije, 4. studenoga u Galeriji „Mijo Kovačić“ u 19 sati

Preporučujemo

U sklopu Međunarodnog festivala književnosti 28. Galovićeva jesen koncert će u petak, 5. studenoga 2021. s početkom u 19 sati u Dvorani Domoljub u Koprivnici održati Zoran Predin.

Zoran Predin slovenski je pjevač i skladatelj. Glazbenu karijeru počeo je 1979. kao suosnivač rock-sastava Lačni Franz, s kojim je snimio jedanaest albuma. Unutar njihova opusa zacrtani su temeljni okviri Predinove samostalne karijere i glazbe, sazdane na sintezi rock-elemenata, folka, šansone, kabareta, jazza, crnoga humora, profinjene osjećajnosti i intimnih poetskih opservacija.

Osim glazbe iza Predina su i četiri zbirke poezije, dvije knjige priča i, upravo objavljeni, roman „Mongolske pjege“ koji će koprivničkoj publici predstaviti dan ranije, 4. studenoga u Galeriji „Mijo Kovačić“ u 19 sati.

U Koprivnici Predin se predstavlja kantautorskim koncertom uz gitaristu Igora Polaka u duetu.

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti u Dvorani Domoljub svakim radnim danom od 12 do 16 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti