Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Zoran Zekić o transferima: Ima stvarno dosta upita, ali tek je krenulo…

U subotu ili nedjelju očekuje treći napadač koji će zamijeniti posuđenog igrača Osijeka Luku Branštetera. Prve dvije špice su Ivan Krstanović i Arb Manaj

Nogometaši Slavena Belupa završili su sa zimskim pripremama koje su potrajale čak šest tjedana, a trener Zoran Zekić po povratku je igračima dao dva slobodna dana te s treninzima nastavljaju u nedjelju.

Zekić nije bio zadovoljan viđenim u Dugopolju, nije skrivao da njegova momčad nije odigrala dobro u porazu protiv domaćeg drugoligaša (1:0) u posljednjoj prijateljskoj utakmici. No, bilo je u pripremama i dobrih trenutaka…

Slaven Belupo
Igrači Slavena Belupa uoči utakmice u Dugopolju // Foto: NK Slaven Belupo

Kad je u pitanju igrački kadar, stvari su možda malo neuobičajeno tihe s obzirom na iskustva iz nekoliko prošlih prijelaznih rokova, kad su promjene bile česte i intenzivne.

Sad su one tek minimalnog karaktera, uglavnom se puni rubrika odlazaka (Matthias Fanimo, Seid Behram, Matko Zirdum), dok u dolascima zasad nema novosti.

No, moglo bi ih biti već u subotu ili nedjelju, kad se očekuje treći napadač koji će zamijeniti posuđenog igrača Osijeka Luku Branštetera. Prve dvije špice su Ivan Krstanović i Arb Manaj.

Slaven Belupo
Slavlje igrača Slavena Belupa // Foto: NK Slaven Belupo/Podravski list/Nikola Wolf

A ima li kakvih informacija kad su u pitanju transferi, pitanje je za Zekića kao sportskog direktora podravskog prvoligaša.

– Ima stvarno dosta upita, ali se tek sad to počelo vrtjeti. Ako bude nešto zadovoljavajuće za klub i za igrača, vjerojatno ćemo reagirati. No, zasad je još uvijek sve u sferi razgovora – kratko je na tu temu prokomentirao Zekić.

Najzanimljiviji su krilni napadači Arbër Hoxha i Ante Crnac, no ne treba isključiti ni mogućnost transfera i nekog od njihovih suigrača.

U prvom planu je ipak prvenstvo. Slaven Belupo u prvom kolu nastavka SuperSport HNL-a gostuje kod Istre 1961 u Puli u petak, 20. siječnja u 17 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti