Nedjelja, 5. svibnja 2024.

U Podravini i Prigorju trenutačno je 57 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa

- Oglas -

Koprivničko-križevački Stožer civilne zaštite izvijestio je javnost kako je na području županije potvrđeno sedam novih slučaja koronavirusa.

Na području županije trenutačno je aktivno 57 slučajeva, ozdravilo je 10 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi šest osoba.

U Općoj bolnici Koprivnica preminula je jedna osoba (1946. godište) s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.

- Oglas -

Od početka pojave koronavirusa na području županije, potvrđena su 6222 slučaja zaraze, a tijekom četvrtka izuzeta su 53 uzorka sa sumnjom na zarazu.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa.

“Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana”, zaključili su iz županijskog Stožera.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti