Utorak, 30. travnja 2024.

Policija traži pomoć: prepoznajete li muškarca s fotografija?

Muškarac na fotografijama je starosti oko 20-tak godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe te kratke tamne kose

- Oglas -

Zagrebačka je policija objavila fotografije na kojima se nalazi muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže informacijama o kaznenom djelu nanošenja teške tjelesne ozljede.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, kazneno djelo je počinio nepoznati počinitelj u subotu, 18. veljače, oko 4.20 sati na raskrižju Draškovićeve i Kneza Borne.

Muškarac na fotografijama je starosti oko 20-tak godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, kratke tamne kose, odjeven u zimsku jaknu tamno-plave boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje, dok se s njim u društvu nalazila nepoznata muška osoba starosti oko 20-tak godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke kose svjetlije boje, odjeven u zimsku jaknu narančaste boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje.

- Oglas -

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj telefona 01/4570-120, njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti