Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO Brojni radnici Podravke uputili posljednji pozdrav prerano preminulom Marinu Pucaru

Pucarovo tijelo na putu za posljednji počinak u Zagrebu zaustavljeno je ispred njegove najdraže kompanije kako bi se njegovi radnici posljednji put oprostili od njega

- Oglas -

Vijest da je u Koprivnici u srijedu preminuo Marin Pucar (49), predsjednik Podravkine uprave i Hrvatske udruge poslodavaca, iznenadila je sve, iako su mnogi znali za njegove zdravstvene probleme.

Otišao je prerano, puno prerano. Pod njegovim vodstvom Podravka je bilježila možda i najbolje rezultate poslovanja ikada.

Radnici koprivničkog prehrambenog diva emotivnim se porukama opraštaju od svog predsjednika.

- Oglas -

“Naša je tuga duboka, a praznina koja ostaje za Tobom prevelika. Zajedno smo prošli brojne situacije, od kriza do uspjeha, rješavali najveće izazove, pomagali kad je god bilo moguće. Podravka za Tebe nikad nije bila samo kompanija, nego puno više od toga, simbol pravednijeg društva i glasnik bolje budućnosti koju smo htjeli izgraditi za naše zaposlenike, partnere i sugrađane. Zahvalni smo na tome što smo imali priliku raditi pod Tvojim vodstvom”, među ostalim poručili su radnici.

Predsjednik Podravkine uprave Marin Pucar preminuo je u 50. godini života
Predsjednik Podravkine uprave Marin Pucar preminuo je u 50. godini života // Foto: Podravka

Kao što smo već izvijestili, Marin Pucar bit će pokopan na zagrebačkom groblju Mirogoj u ponedjeljak, 11. siječnja.

Danas, u petak, ispred upravne zgrade koprivničke Podravke brojni su radnici uputili Marinu posljednji pozdrav. Sa suzama u očima i teškom boli, ali i gromoglasnim pljeskom što dovoljno govori koliko su ga voljeli i poštovali. Od svog prijatelja oprostiti se došao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Zbog epidemioloških mjera, Pucarovo tijelo na putu za posljednji počinak u Zagrebu samo je nakratko zaustavljeno ispred njegove najdraže kompanije. Kompanije sa srcem, koje je i on nebrojeno puta pokazivao prema svima s kojima je surađivao i radio na dobrobit cijele zajednice.

Video možete pogledati OVDJE, a fotogaleriju u nastavku…

- Oglas -

Foto: Luka Krušec / LuMedia

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti