Utorak, 24. svibnja 2022.

Uprava Podravke odlučila je svojim radnicima dodatno uljepšati božićne blagdane

Nagrada će biti isplaćena u narednih nekoliko dana sa željom da radnici Podravke imaju što ugodniji kraj godine, radosne blagdane te veseliji početak 2022. godine

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, cijeneći sav doprinos i angažman svojih radnika uprava Podravke donijela je odluku o isplati dodatne nagrade u iznosu do 1250 kuna s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih 11 mjeseci ove godine.

Ovom dodatnom nagradom, pored nedavno isplaćenih 1500 kuna povodom božićnih blagdana te 600 kuna za svako dijete do navršene 15. godine koje preko njih ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu, želja je zahvaliti radnicima na njihovom predanom radu, pogotovo u izazovnim uvjetima uslijed još uvijek aktualne pandemije, priopćili su u petak iz Podravke.

Nagrada će biti isplaćena u narednih nekoliko dana sa željom da radnici Podravke imaju što ugodniji kraj godine, radosne blagdane te veseliji početak 2022. godine.

“Vrijedi istaknuti kako je u ožujku ove godine uprava Podravke donijela i paket mjera za unapređenje statusa i položaja radnika Podravke čija je primjena započela s 1. travnja te je istovremeno odlučeno da se u travnju Podravkinim radnicima isplati jednokratna nagrada za uspješno poslovanje u iznosu do 1250 kuna. Navedeni paket mjera obuhvaća nešto više od 3250 radnika, a najveća apsolutna povećanja primanja u pravilu je donijelo radnicima s najnižim primanjima te je u tu svrhu uloženo više od 21 milijun kuna”, zaključili su iz Podravke.

- Advertisement -

Najnovije objave