Utorak, 30. travnja 2024.

DOVRŠENA ISTRAGA ‘Otac djeteta je neodgovornim ponašanjem prouzročio njegovu smrt’

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 8. lipnja u jutarnjim satima u Kninu neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt

- Oglas -

Šibensko-kninska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad ocem petogodišnjeg dječaka koji je preminuo u utorak u Kninu nakon što je ostavljen u zaključanom automobilu. Policija je utvrdila da je otac djeteta neodgovornim postupanjem grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt.

“U Službi kriminalističke policije, odjelu općeg kriminaliteta, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za zanemarivanje i zlouporabu djetetovih prava sa smrtnom posljedicom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 8. lipnja u jutarnjim satima u Kninu neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt.

- Oglas -

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave”, priopćili su iz šibensko-kninske policije.

Zbog tragičnog događaja u četvrtak će u Kninu biti proglašen Dan žalosti.

U parkiranom automobilu pronađeno mrtvo dijete, tata ga je zaboravio?

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti