Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO U Podravskim Sesvetama održani Susreti Slavonije i Podravine u starim narodnim športovima

Natjecanje je počelo u 10 sati, a završilo oko 17 sati podjelom medalja pobjednicima. U pionirskoj kategoriji najbolji su bili učesnici iz Podgorja i Našica u disciplinama nožičanje i trčanje u vreći

- Oglas -

U nedjelju, 12. rujna Sekcija narodnih Športova Podravske Sesvete bila je organizator tradicionalnog Susret Slavonije i Podravine u starim narodnim športovima.

Natjecalo se oko 100 sudionika sportaša u 11 disciplina. Osim domaćina tu su bile i ekipe Našica, Podgorja, Draganec, Mekiša, Brodića i dr. Natjecanje je počelo u 10 sati, a završilo oko 17 sati podjelom medalja pobjednicima. U pionirskoj kategoriji najbolji su bili učesnici iz Podgorja i Našica u disciplinama nožičanje i trčanje u vreći.

U tjeranju šine najbolje su bile seniorke iz Mekiša, a seniori Podravskih Sesveta bili su pobjednici u kuturanju. Osim toga mnogobrojni gledaoci su mogli uživati u majstorskim potezima bacača potkove, kozličanju, hodaljkama, biču, vraničanju, sekirici i verižanju. Za sve sudionike osiguran je besplatan ručak, te se ovom prilikom zahvaljuju kuharu i svim supokroviteljima i suorganizatorima.

- Oglas -

Foto: Stjepan Jagić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti