Utorak, 30. travnja 2024.

U samo jednom danu podravsko-prigorski policajci utvrdili sedam prekršaja zloporabe parkiranja na mjestima za osobe s invaliditetom

Od ukupnog broja utvrđenih prekršaja, policajci su izdali dvije mjere pisanog upozorenja i pet obavijesti o počinjenom prekršaju

- Oglas -

U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u petak je proveden pojačani nadzor korištenja mjesta rezerviranih za parkiranje vozila osoba s invaliditetom i moguću zloporabu znaka pristupačnosti.

Policajci su izvršili nadzor 109 vozila koja su zatečena parkirana na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom.

Utvrđeno je sedam nepropisnih parkiranja vozila na mjestima predviđenim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom sukladno članku 82. st. 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

- Oglas -

Od ukupnog broja utvrđenih prekršaja, policajci su izdali dvije mjere pisanog upozorenja i pet obavijesti o počinjenom prekršaju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti