Petak, 24. ožujka 2023.

SVETI NIKOLA Podravka podijelila 4000 poklon paketića za najmlađe u podravskim vrtićima i župama

Donacijom su obuhvaćeni koprivnički vrtići Tratinčica, Sveti Josip, Smiješak i Igra s gotovo 1400 poklon paketa, dok je preko 2500 paketića donirano u župe

Preporučujemo

Svjesna kako najmlađi vole blagdane i željno ih iščekuju, koprivnička kompanija Podravka ih je već tradicionalno odlučila darivati povodom dana svetog Nikole.

Vrtići i župe s lokalnog područja primili su tako Podravkinu donaciju za svoje mališane: slatko-slani paket s Lino Ladom, Kviki gricom, perecima i štapićima.

Vrtićarce je njihov paketić dočekao u čizmicama na sam dan svetog Nikole, dok će župe svojim najmlađim vjernicima paketiće podijeliti tijekom prosinca.

A da je svojim paketom iznenađenja Podravka učinila pravu stvar, potvrdila su sama djeca.

“Najviše mi se sviđa Lino Lada” i “jedva čekam da ju otvorim” bile su samo neke od izjava s kojima su pozdravljeni dobiveni darovi.

Veselje i značaj ovog darivanja potvrđuje i odgojiteljica Jelena iz objekta Zvjezdica Dječjeg vrtića Tratinčica.

“Djeca su stvarno zahvalna, čemu ih sveti Nikola i uči. Trenutačno radimo na projektu putovanja Europom i upravo smo u Finskoj u Laponiji, što je sada i prigodno. Također, puno smo pričali o zahvalnosti i skromnosti i dječica sjajno upijaju upravo te vrijednosti”, kazala je Jelena.

Donacijom su obuhvaćeni koprivnički vrtići Tratinčica, Sveti Josip, Smiješak i Igra s gotovo 1400 poklon paketa, dok je preko 2500 paketića donirano u župe.

Radi se o Župi Uznesenja BDM Močile, Župi svetog Nikole biskupa Koprivnica, Župi blaženog Alojzija Stepinca Koprivnica, Župi svete Majke Terezije Starigrad, Župi svetog Antuna Padovanskog Koprivnica, Župi Presvetog Trojstva Reka, Rkt župi Našašća svetog Križa Rasinja, Župi svetog Ivana Krstitelja Koprivnički Ivanec, Župi svetog Leopolda Bogdana Mandića, Župi svetog Jurja mučenika Đurđevac, Župi svetog Petra i Pavla Peteranec i Župi svete Marije Magdalene Kapela.

Foto: Podravka

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti