Nedjelja, 14. travnja 2024.

AKTIVNO LJETO U LUDBREGU Goran Vugrinec sprema urnebesni ‘one man show’

Topla preporuka ako patite od manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije

- Oglas -

U sklopu programa ‘Aktivno ljeto u Ludbregu’ održat će se stand up večer pod nazivom eGOCentrik. Program se održava u subotu, 14. kolovoza, na Otoku mladosti od 21 sat.

Goran Vugrinec GOC predstavit će se publici s ‘one man showom’. Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati. Otprilike dva sata pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro. Topla preporuka ako patite od manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije.

Ulaz je besplatan.

- Oglas -

Inače, Vugrinec je zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član je komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama.

U nastupima obuhvaća teme iz života – od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k’o materinji, al’ mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti.

Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu ‘Klub Smijeha’, ‘Standupexpressu’ na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći i kako vodi najpopularniji i uznemirujuće dobar pub KRIP KVIZ.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti