Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Talentirana glazbenica iz Kalinovca Lorena Vlašić ‘začinila’ show program Malog MEF-a

Pjevački san polako ostvaruje uz svoju profesoricu pjevanja Kristinu Domović Veličan i najboljeg vokalnog trenera Jacquesa Houdeka

Preporučujemo

Show program 16. Dječjeg festivala u Čakovcu “začinila” je Lorena Vlašić, jedna od pobjednica Malog MEF-a (2017. godine) i nakon toga sudionica na brojnim međunarodnim festivalima u zemlji i inozemstvu gdje osvaja zavidna svjetska priznanja i nagrade poput RTL Zvjezdica, Neki novi klinci, Kid voice Germany, JoomBoos i tako dalje.

Njezin nastup pogledajte OVDJE.

Lorena Vlašić, 15-godišnjakinja iz Kalinovca, mjesta kraj Đurđevca, već od devete godine počinje se baviti glazbom i upisuje glazbenu školu. Inače je i vrsna šahistica te je bila i ekipna kadetska prvakinja Hrvatske.

Posljednje veliko natjecanje je kao kruna njene male, ali zavidne pjevačke karijere Slavianski bazar u Vitebsku, poznat kao istočna Eurovizija, gdje je izabrana da bude prva predstavnica Hrvatske.

Trenutno je upisala srednju glazbenu školu Jan Vlašimsky, smjer solo pjevanje, Virovitica, i jezičnu gimnaziju.

Pjevački san polako ostvaruje uz svoju profesoricu pjevanja Kristinu Domović Veličan i najboljeg vokalnog trenera Jacquesa Houdeka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti