Subota, 22. lipnja 2024.

Na Veliku Gospu u Molvama svečano euharistijsko slavlje predslavit će mons. Giorgio Lingua

Za ovu svečanost u čast Velike Gospe pripremat će se trodnevnicom od četvrtka do subote

- Oglas -

Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na Nebo – Velika Gospa u Molvama se posebno svečano slavi. Središnje euharistijsko slavlje u nedjelju, 15. kolovoza, predslavit će mons. Giorgio Lingua, apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj, s početkom u 11 sati.

Prijepodne mise će još biti u 7 i 9 sati na vanjskom dijelu svetišta zavjetne kapelice Majke Božje Molvarske odakle će u 10 sati krenuti svečana procesija s kipom Majke Božje Molvarske prema župnoj crkvi.

Poslijepodne bit će još blagoslov djece i roditelja u 16 sati te sveta misa zahvalnica za primljene milosti u 19 sati, prioćili su iz molvarske župe.

- Oglas -

Za ovu svečanost u čast Velike Gospe pripremat će se trodnevnicom od četvrtka do subote. Prva dva dana program će započeti u 18.30 sati molitvom Gospine krunice i litanija, zatim će biti sveta misa, a potom i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Posljednjeg dana trodnevnice slavit će se i 80. obljetnica mučeništva sv. Maksimilijana M. Kolbea. Sveta misa će, kod zavjetne kapele Majke Božje Molvarske, započeti u 20 sati.

“Dragi hodočasnici, dobrodošli svojoj Majci”, poručuje župnik i čuvar svetišta u Molvama fra Zdravko Tuba, ofmConv.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti