Petak, 3. veljače 2023.

Babić zadovoljan nakon Lubina: Cure su pokazale nevjerojatan karakter, emociju i želju za pobjedom

Uzvrat je na rasporedu u petak u 18 sati u Koprivnici, a u Podravki se nadaju ispunjenoj dvorani i velikoj pomoći navijača

Preporučujemo

Podravka Vegeta ostvarila je neriješen rezultat u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige rukometašica na gostovanju kod Zaglebija u Lubinu.

Nedjeljni dvoboj završen je rezultatom 24:24 nakon što su domaće početkom drugog poluvremena vodile 15:10.

– Prije svega želim se zahvaliti domaćinu, bilo nam je lijepo igrati u vašem gradu, u velikoj dvorani ispred navijača. Jedna prava europska utakmica i mi smo se jako ugodno osjećali i zahvaljujem se na tome – komentirao je Babić nakon utakmice.

Može se reći da je Podravka u Poljskoj ostvarila ono što je priželjkivala. Ekipa je prikazala dobru igru te joj je u uzvratu dovoljna i minimalna pobjeda za prolaz u skupinu.

– Igrali smo slabije u prvom poluvremenu i vidio se pritisak, ali sva sreća da su cure pokazale nevjerojatan karakter, nevjerojatnu emociju i želju za pobjedom. No ja bi zaključio kako je neriješen rezultat, za mene danas kao trenera jer smo gubili tijekom gotovo cijele utakmice, za mene jako pozitivan rezultat – rekao je Babić.

Utakmicu je prokomentirala i Ema Guskić.

– Jako teška utakmica kao što smo i očekivali, ali moram biti ponosna na svoju ekipu i čestitati jer smo gubili pet razlike i na kraju se vratili – rekla je Ema.

Uzvrat je na rasporedu u petak u 18 sati u Koprivnici, a u Podravki se nadaju ispunjenoj dvorani i velikoj pomoći navijača.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti