Srijeda, 1. prosinca 2021.

Belčić i Kiš kažnjeni zbog incidenta u Goli

Kazna obojici teče od 26. listopada 2021. godine. U 'presudi' ne piše zbog čega su konkretno kažnjeni Belčić i Kiš...

Preporučujemo

Disciplinski sudac Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije donio je odluku o kaznama za sudionike incidenta na utakmici Druge županijske lige između Fugaplasta i Starigrada (0:2) koja je odigrana krajem listopada u Goli.

Predsjednik Starigrada Krešimir Belčić je po prijavi trenera Fugaplasta Maria Kiša kažnjen po čl. 51 st. 2 Disciplinskog pravilnika HNS-a zabranom obavljanja funkcija u nogometu u vremenskom periodu od tri mjeseca.

Trener Fugaplasta Mario Kiš je pak po prijavi NK Starigrada kažnjen po čl. 51 st. 1 DP HNS-a zabranom obavljanja funkcija u nogometu u vremenskom periodu od jednog mjeseca.

Kazna obojici teče od 26. listopada 2021. godine. U ‘presudi’ ne piše zbog čega su konkretno kažnjeni Belčić i Kiš, no nakon utakmice se u nogometnim kuloarima pronijela priča o tome da je Belčić navodno pljunuo Kiša. Što se točno dogodilo, možda jednog dana otkriju i sami akteri, a možda svima i odgovara da kaznu odrade tijekom zimske stanke te da svi što prije zaborave na nemile scene u Prekodravlju…

Najnovije objave